My Summer House

Botanic

3 slaapkamer appartementen te Benahavis

Dit nieuwbouwproject bevindt zich in één van de meest exclusieve wijken van Benahavis: La Reserva de Alcuzcuz is gelegen aan de hoofdweg van Ronda, tussen de golfbanen La Quinta en Los Arqueros Golf. De zuidelijke oriëntatie en de hoge ligging zorgen ervoor dat u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de golfbaan Los Arqueros Golf, de zee en de omliggende natuur.
Omschrijving

UITVERKOCHT!!

Het project omvat 92 lichte en ruime woningen met 3 slaapkamers en onderscheidt zich door zijn grote, zuidelijk georiënteerde terrassen. De appartementen beschikken over ruime kamers die aan veel striktere normen voldoen dan de huidige marktstandaarden. Ze zijn modern ingedeeld en beschikken over een keuken, zitkamer en terras. De ondergrondse parkeerplaats en bergruimte zijn in de prijs inbegrepen.

Tijdens het ontwerp werd speciale aandacht besteed aan de groene zones. De verticale tuinen en groenstroken zijn een weerspiegeling van de verscheidenheid aan autochtone bomen en plantensoorten en vormen de woonwijk om tot een uniek natuurgebied.

Alle woningen beschikken over een vloer van crèmekleurig marmer, de badkamers zijn afgewerkt met grote marmertegels, het terras is toegankelijk via brede schuifdeuren, de woning is standaard ingericht met huishoudapparaten en sanitaire voorzieningen van topkwaliteit, LED verlichting, airconditioning en vloerverwarming werden voorzien in de badkamers.

De zonnepanelen, thermische en akoestische isolatie staan garant voor milieuvriendelijke en energiezuinige woningen met energielabel B.

Video
Locatie: Benahavis
Interesse in dit project?

Na ontvangst van dit formulier zullen wij u verder informeren.

Project: Botanic

Wat u hier ziet is slechts een kleine greep uit ons aanbod. 

Contacteer ons voor meer informatie!