My Summer House

Harmony

Nieuwe appartementen en penthouses te koop in La Cala Golf Resort

Harmony is een privé domein met in totaal 56 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 19 exclusieve penthouses met 3 slaapkamers verdeeld over 6 gebouwen, omgeven door ruime gemeenschappelijke tuinen met zwembad. De zonnige woningen zijn opmerkelijk omwille van de ruime terrassen met een indrukwekkend uitzicht op de vallei van La Cala de Mijas, op de golfbaan en de zee. Alle woningen beschikken over een parkeerplaats en bergruimte.
Omschrijving

Harmony beschikt over één van de mooiste locaties in de La Cala Resort urbanisatie. Zijn gunstige ligging biedt de woningen een fantastisch panoramisch uitzicht over het gehele complex, en zo kan u

in één oogopslag de golfbanen, de bergen en de zee aanschouwen. Een natuurlijke omgeving met een spectaculair landschap, op slechts 8 kilometer van de beste stranden van de Costa del Sol. De internationale luchthaven van Málaga bevindt zich op 30 minuten rijden.

Het is geen geheim dat La Cala Resort één van de beste golfcomplexen in Andalusïe is. Het beschikt over drie magnifieke 18-holes golfbanen, een rustiek 4-sterrenhotel dat talrijke prijzen heeft ontvangen, een luxueuze spa, 3 spectaculaire restaurants en een uitgebreid aanbod van sportfaciliteiten met tennis, squash en een gymnasium.

Wil graag wat meer weten over dit project? Neem dan gerust contact op met ons en wij helpen je graag verder!

Locatie: La Cala Golf Resort
Interesse in dit project?

Na ontvangst van dit formulier zullen wij u verder informeren.

Project: Harmony

Wat u hier ziet is slechts een kleine greep uit ons aanbod. 

Contacteer ons voor meer informatie!