My Summer House

Mirabella Hills

14 luxueuze villa’s gelegen in La Alquería

Mirabella Hills is een ontwikkeling van 14 luxueuze villa’s gelegen in La Alquería, een van de meest opkomende delen van Marbella. Deze Luxe villa’s zijn omringd door de natuurlijke schoonheid van het prachtige Benahavís. Deze locatie biedt u totale rust en privacy en dit op slechts 10 minuten van het bruisende leven van Marbella en Puerto Banús.
Omschrijving

Mirabella Hills biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse zee, de Straat van Gibraltar, de Afrikaanse kustlijn en de Sierra Blanca bergen. Er zijn maar enkele plekken aan de Costa del Sol die dergelijk ononderbroken uitzicht op de natuur hebben.

Elke villa heeft 5 slaapkamers en is afgewerkt met hoogstaande materialen. Om uw comfort te maximaliseren heeft de hele woning vloerverwarming, airconditioning, zonne-energiesystemen en warmwaterpompen. Naast 5 slaapkamers, beschikt de woning over een grote open kelder die u kan omvormen als extra speelruimte, bioscoop of conciërge woning.

De bewakers zijn 24 op 7 aanwezig bij de ingang en de buitenmuren van het complex. Hierdoor kunt u vertrouwen op volledige privacy en veiligheid.

Elke villa is omringd door prachtige tuinen en beschikt over een zoutwater zwembad.

Wil je graag wat meer informatie omtrent dit pand of soortgelijke panden? Neem dan gerust contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Locatie: Benahavís
Interesse in dit project?

Na ontvangst van dit formulier zullen wij u verder informeren.

Project: Mirabella Hills

Wat u hier ziet is slechts een kleine greep uit ons aanbod. 

Contacteer ons voor meer informatie!