My Summer House

Natura – La Cala Resor

Halfvrijstaande woningen met panoramisch uitzicht op La Cala Resort

Natura is een nieuw residentieel bouwproject en omvat 40 exclusieve, halfvrijstaande woningen met een panoramisch uitzicht op La Cala Resort.
Omschrijving

Natura bevindt zich in één van de populairste zones van La Cala Resort. Omringt door fantastische golfbanen, een golfschool, een erkend en gerenommeerd hotel, één van de grootste en meest luxueuze spa’s van Spanje, drie restaurants met elk een heel eigen karakter, sportvoorzieningen, tennis- en squashbanen, een looppiste voor atletiekliefhebbers.

Met de auto ben je in zeven minuten in het charmante dorpje La Cala de Mijas en de fantastische stranden tussen Fuengirola en Marbella. De Internationale luchthaven van Málaga bevindt zich op 30 minuten en is gemakkelijk bereikbaar via de A7.

De woning bestaat uit 3 verdiepingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een open keuken die doorloopt in de eetkamer en het salon, een groot terras en een gastentoilet. De tweede verdieping herbergt 2 badkamers en 3 ruime slaapkamers. Op de bovenverdieping bevindt zich een spectaculair zonneterras van 59m2. Beneden is er nog een privékelder met privéparking (2 auto’s) en een rechtstreekse toegang tot de woning.

Mogelijkheid tot installatie van een lift (van de kelder tot het zonneterras), na goedkeuring van het bestek.

Het gebouw voldoet aan de nieuwe Europese wetgeving, heeft energielabel B, en is zo een ware pionier in de buurt. De woningen staan garant voor maximale geluidsdemping, optimale warmte-isolatie en betere energie efficiëntie dankzij het gebruik van zonnepanelen.

Wil graag wat meer weten over dit project? Neem dan gerust contact op met ons en wij helpen je graag verder!

Locatie: La Cala Resort
Interesse in dit project?

Na ontvangst van dit formulier zullen wij u verder informeren.

Project: Natura – La Cala Resor

Wat u hier ziet is slechts een kleine greep uit ons aanbod. 

Contacteer ons voor meer informatie!