My Summer House

OASIS 325

Oasis 325 nieuwste fase (2), bestaat uit 88 exclusieve appartementen gelegen op slechts 10 minuten rijden van het bruisende Marbella
Omschrijving

Oasis 325 nieuwste fase bestaat uit 88 exclusieve appartementen speciaal ontworpen voor u om te genieten van de mediterrane levensstijl. De zuidelijke ligging, het glazen oppervlak en de grote terrassen zorgen voor een optimaal gebruik van het zonlicht.
Binnen is de unieke verdeling speciaal ontworpen om ruime leefruimtes te bieden waar het interieur is verbonden met de buitenruimtes om licht en ruimte te maximaliseren.

Oasis 325 geniet van een geweldige locatie tussen Marbella en Estepona. In slechts 10 minuten kunt u genieten van prestigieuze golfbanen, het exotische Selwo Park, verschillende strandclubs en restaurants, winkels en alle andere voorzieningen.

Er is keuze tussen woningen met 2 of 3 slaapkamers, waaronder appartementen op de begane grond met een tuin en penthouses met een solarium. Alle woningen hebben een garage en een berging inbegrepen.

Binnen biedt de unieke verdeling ruime leefruimtes, waarbij het interieur naadloos aansluit op de buitenruimtes om het daglicht te maximaliseren. De open keuken en woonkamer hebben een gemakkelijke toegang tot het grote terras met een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving.

De hoogwaardige materialen complementeren het unieke architecturale ontwerp en garanderen de beste woonervaring. Alle appartementen hebben een opmerkelijke oriëntatie op het zuiden.

Een groot zwembad bevindt zich in het hart van Oasis 325 en vormt een centraal onderdeel van de ontwikkeling en een ruimte voor plezier en ontspanning. Het gemeenschappelijk zwembad, ontworpen als een natuurlijk meer, biedt privacy en rust. Daarnaast zijn er het hele jaar door fitnessruimtes en spa’s beschikbaar, samen met een prachtige co-workingruimte.

 

Wilt u graag meer informatie omtrent dit project? neem dan zeker even contact met ons op!

Blikvangers
Veel lichtinval door de grote ramen
Volledig uitgeruste open keuken en leeftruimte
Open terrassen met zicht op zee
Co-working space
Sauna, welness, binnen zwembad
Locatie: Cancelada
Interesse in dit project?

Na ontvangst van dit formulier zullen wij u verder informeren.

Project: OASIS 325

Wat u hier ziet is slechts een kleine greep uit ons aanbod. 

Contacteer ons voor meer informatie!