My Summer House

Pier 1 Sotogrande

Prachtige appartementen met uitzicht op de haven van Sotogrande

Deze residentiële ontwikkeling bestaat uit twee gebouwen, Pier 1 en Pier 2. Deze bestaan uit 8 en 56 appartementen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht op de have “La Marina de Sotogrande”. Het is een privé urbanisatie met adembenemend uitzicht op de haven van Sotogrande.
Omschrijving

Pier 1  bestaat uit 8 appartementen en biedt 3-4 slaapkamer appartementen. Het appartement op de begane grond is voorzien van een privé-zwembad.

Het wooncomplex is afwerkt volgens de meest veeleisende normen. Het gebouw heeft een energiecertificaat van graad B. De appartementen vallen op door hun eigentijdse stijl en hoge kwaliteit, uitgerust met de nieuwste materialen en voorzieningen: overal keramische vloeren van SALONI, keuken met apparatuur, badkamers met hoge kwaliteit sanitair, LED verlichting, airconditioning en zonnepanelen met de beste thermische en akoestische isolatie.

De privé urbanisatie beschikt over een zwembad voor gemeenschappelijk gebruik en weelderige tuinen. Een parkeerplaats en een berging zijn in de prijs inbegrepen.

Heeft u graag meer info over deze prachtige residentie? Neem dan gerust contact met ons op!

Locatie: Sotogrande
Interesse in dit project?

Na ontvangst van dit formulier zullen wij u verder informeren.

Project: Pier 1 Sotogrande

Wat u hier ziet is slechts een kleine greep uit ons aanbod. 

Contacteer ons voor meer informatie!