My Summer House

Sanctuary Villa’s II

Eerste lijn Golf villa vlakbij Puerto Banús

6 Moderne en luxueuze eerstelijns golf villa’s gelegen op een bevoorrechte locatie in El Campanario vlakbij Puerto Banús
Omschrijving

EERSTE FASE UITVERKOCHT! TWEEDE FASE NU TE KOOP

6 Moderne en luxueuze eerstelijns golf villa’s met een uniek hedendaags design.

Gelegen in de exclusieve woonwijk El Campanario, op korte rijafstand van Puerto Banús, Marbella, Benahavis en Estepona. Op loopafstand van het prachtige clubhuis, uitgerust met een spa, tennis-en paddel terrein en restaurants. Op 1km bereik je de beste stranden en beach clubs en op 3O minuten rijden bereik je de vlieghaven van Malaga.
De villa’s bestaan voornamelijk uit 4 slaapkamers en 5 badkamers. 2 slaapkamers met ensuite badkamers op de bovenverdieping, 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond en 1 slaapkamer met badkamer in de kelder. De kelder verdieping heeft veel natuurlijk licht. Er bevindt zich een grote cinemazaal, een fitnessruimte, sauna en een spa-ruimte met toegang tot een Japanse patio met een zwembad met waterval om te baden en af te koelen. Al deze villa’s beschikken over een fantastisch uitzicht op de golf.

De grote ramen van vloer tot plafond zorgen ervoor dat het huis de hele dag door wordt overspoeld met licht, waardoor het gevoel ontstaat dat de natuur in uw huis binnenkomt.

Wenst u meer informatie over deze prachtige villa’s neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Blikvangers
Veel lichtinval door de grote ramen
Volledig uitgeruste open keuken en leeftruimte
Eerste lijn golf
Infinity Pool
Vlakbij Puerto Banus
Locatie: El Campanario
Interesse in dit project?

Na ontvangst van dit formulier zullen wij u verder informeren.

Project: Sanctuary Villa’s II

Wat u hier ziet is slechts een kleine greep uit ons aanbod. 

Contacteer ons voor meer informatie!