My Summer House

The Crest

14 PRACHTIGE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN EN PENTHOUSES IN HET EXCLUSIEVE COMPLEX “THE WESTIN LA QUINTA GOLF RESORT & SPA” TE BENAHAVIS.

The Crest is een uniek modern complex bestaande uit 11 appartementen en 5 penthouses met 3 slaapkamers en ruime terrassen. Het is gelegen op een prachtige heuvel met uitzicht op de golfvallei. Dit is een exclusieve omgeving met een hoge graad van privacy, wat u niet snel aantreft in andere complexen in deze regio.
Omschrijving

Door de grote ramen in de woonkamer wordt het daglicht optimaal benut en kan u genieten van een verbazend uitzicht. Dankzij het prachtige omringende landschap kan u in deze woning genieten van een oase aan rust.

De woningen beschikken over een riante woonkamer en een heerlijk lichte hoofdslaapkamer met aangrenzende badkamer en twee slaapkamers die een tweede badkamer delen.

De vijf penthouses zijn voorzien van een fenomenaal dakterras dat de eigenaar naar keuze eindeloos kan benutten.

Het geheel wordt gebouwd en afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit, de inrichting in moderne mediterrane stijl voldoet geheel aan het prestige van het resort waarin de appartementen zich bevinden.

De bouw is reeds gestart en de woningen worden naar verwachtingen in het laatste kwartaal van 2022 opgeleverd.

Alle woningen zijn voorzien van een bergruimte en parkeerplaats in de ondergrondse garage met voorbereidende installatie voor een aansluitpunt om elektrische voertuigen op te laden.

Het complex is volledig omheind met privé toegang voor een grotere veiligheid en gemoedsrust van de bewoners. Binnen de omheining zijn er verschillende groene zones en omvat het complex een prachtig zwembad voor gemeenschappelijk gebruik met zonneterras en toiletten.

Video
Locatie: Benahavis
Interesse in dit project?

Na ontvangst van dit formulier zullen wij u verder informeren.

Project: The Crest

Wat u hier ziet is slechts een kleine greep uit ons aanbod. 

Contacteer ons voor meer informatie!