My Summer House

Property Management Service

Bent u van plan om uw vakantiewoning te verhuren?

Bij de verhuur van een vakantiewoning komt veel meer kijken dan u denkt. Het is erg belangrijk dat u de woning goed in de kijker zet met leuke foto’s, de juiste prijs bepaalt, de check-in en check out, onmiddellijk kan ingrijpen bij problemen en als allerbelangrijkste het vinden van betrouwbare huurders.

 

Dan kan u voor zowel korte als lange termijn beroep doen op onze Property Management Service.

My Summer House hecht enorm veel belang aan het screenen van de huurders. Hierdoor maken wij het verschil met andere property services in de Costa del Sol. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk dit aspect is van het verhuurproces. U mag er zeker van zijn dat wij alles tot in de puntjes voorzien.

Voordelen van een volledige property management services:

Opgelet!

Wenst u uw droompand te verhuren? Kijk dan even na of u in deze buurt wel mag verhuren en of u geen vergunning hiervoor moet hebben. Daarnaast is de locatie erg belangrijk indien u uw pand wenst aan te kopen om te verhuren. Ligt het dicht bij de zee? Dan is de kans dat uw appartement vlot zal worden verhuurd al veel groter dan wanneer het wat verder in de bergen ligt. Is er iets te zien in de omgeving? Zijn er leuke beachbars of golfterreinen in de buurt?